Nie bede podawal wyniku z toru bo to juz by za grubo bylo. Wtedy tylko konkurencja z czolgami
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale za to miasto prosze bardzo. Mam dwa wyniki z dystrybutora 197km –srednie spalanie 26,3 l/100km oraz 178km – srednie spalanie 28.08l/100km tutaj bylo wiecej bialego dymu niz jazdy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Nie sa to najwyzsze wyniki jakie uzyskalem ale podaje te ktore udalo mi sie zanotowac z dstrybutora a nie z komputera.
Dla ciekawych :
- w miescie udalo mnie sie zejsc do 14,2 l/100km na jednym baku - spokojna jazda, nie bylem zawalidroga ale zmeczyla mnie ta jazda,
- w trasie po drogach krajowych jazda zgodnie z przepisami (zona obok w aucie) 9,6l/100km na dystansie 400km.
Panowie ,Panie jeszcze zostalo kilka dni zeby pobic w spalaniu Mustanga V8 5.0. Wiec do dziela!
Pomyslcie jaka to bedzie radosc dla Was I szacun na dzielni
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zycze powodzenia