Cytat:
|
Dyskryminujesz czy wyróżniasz płeć żeńską pisząc dziadkowóz?
|
Ameryki tym stwierdzeniem nie odkryłem ponieważ już od dłuższego czasu funkcjonuje w sieci i nie tylko
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
|
Nie rozumiem podejścia do VAGów jak do gerio czy dziadkowozów. Auta mają lepsze osiągi od MK5 przy tej samej mocy silnika, zawieszenie i prowadzenie jest na tyle poprawione w stosunku do poprzedników, że przegania MK5, które ma właśnie dziadkerskie zawieszenie (w porównaniu do MK4). A karoseria wypasionych B8 w sedanie naprawdę nie wygląda źle.
|
VAG nie robi złych aut - ma za to najlepszy marketing na który wydaje krocie.
Ich marketingowe macki sięgają dalej niż się komukolwiek wydaje. Jak widzę porównania w testach VAG-a do innych konkurencyjnych aut to śmiech mnie ogarnia. W ostatnim motorze np. - piszę z pamięci więc mogę przekręcić - Mondeo - nadwozie niewielkie zmiany w stosunku do poprzedniej generacji, superb - tu zaszły największe zmiany w porównaniu do poprzedniego modelu, passat - solidna stonowana stylistyka.
Jest jeszcze kilka kwiatków typu: Mondeo wersja Titanium - koła 16". To chyba wersja titanium dla oszczędnych albo to nie titanium?