kupiłem nowy aku i tez widze jak to napiecie ucieka... poza tym pisałem ze jak odłacze aku to napiecie na nim jest stałe potem podłaczam kleme i autko odpala normalnie...
ale mam jeszce jedna uwage , taka wsumie na goraco
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. własnie byłem wyrzucic smieci i patrze bo ciemno i nagle widze jak gasnie licznik... tzn podswietlanie wyswietlacza.. nie wiem o co biega...
Bump: co do aku to nie ma takiej opcji ze oba akumlatory sa uszkodzone... jeden ma 2 lata Varta a drugi nowa centra W obu przy odpalaniu nap nie spada ponizej 10,8V jak jest naładowany kreci wporzadku, poza tym napiecie na aku przy odpietej klemie jest stałe nie spada podłaczam kleme i autko pali normalnie bez problemu
A jeszcze dodatkowa informacja na bierzaco , wlasnie byłem wyrzucic smieci i przechodzilem obok autka i zauwazylem jak zgasło podswietlanie wyswietlacza... moze to jest własnie jakis problem ze cos tam co jakis czas wyzwala mi elektronike , chyba bede musiał zamontowac kamerke, miernik i nagrac filmik tak conajmniej 24h zeby przeanalizowac zachowanie napiecia..