View Single Post
Stary 18-09-2016, 12:00   #46
grodzian
ford::average

Model: Ford Focus
Silnik: 1.6 Benzyna 100km
Rocznik: 2006
Domyślnie Odp: Czy przy silniku 1.6 16V powinna być osłona silnika??

Cytat:
Napisał grodzian Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
U mnie tez niby siedzą solidnie i nawet już uszczelniałem masą do połączeń blacharskich ale widocznie za mało dałem bo woda nadal cieknie od dyszy po przewodach.otworz maske po deszczu i ogladnij spryskiwacze.
Masakra z tymi spryskiwaczami juz je tak zalepiłem ze lepiej żeby dysze nie padły bo będzie masakra z wyciaganiem... A zalepiałem dziś znowu bo po deszczy znowu woda była koło fajek ale teraz woda okazała się sprytniejsza bo spływając po deklu od Volvo uzbierała się koło korka wlewu oleju i tak powoli przeciekała pod dekiel mam nadzieje ze nie do komory silnika pod korek :/ .jest z tym masakra ile by nie było masy uszczelniajacej to po deszczu wisac krople na weżykach i instalacji do podgrzewania spryskiwacza. Już nawet sie zacząłem zastanawiać czy to czasem nie leje sie przez dziury przez które leci płyn ze spryskiwaczaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Wiem że jeszcze moze trzeba kupić osłone pod maskę bo jej nie mam ale jak bedzie padać przez np dwa dni to nawet jak ona przyjmie wodę z przeciekòw to sama z niej tez w końcu zacznie kapać...
grodzian jest offline   Odpowiedź z Cytatem