View Single Post
Stary 20-09-2016, 10:01   #157
misiek_z11
ford::amateur

Imię: Michał
Model: Ford Focus MK3
Silnik: 1,6 TDCI 95KM
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Czym się różni silnik 1.6 TDCI 95 KM od 1.6 TDCI 115 KM?

Cytat:
Napisał razze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cześć!

W moim pierwszym poście na tym forum wystrzelę z radością i entuzjazmem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Również chciałbym podzielić się swoimi wrażeniami z aktualizacji z 95 na 115 KM u kolegi krystianen. Nic dodać nic ująć, podpisuję się pod wszystkim co pisali koledzy wcześniej - auto wreszcie jedzie tak jakbyśmy się tego spodziewali po turbodoładowanym dieslu. Silnik zyskał na elastyczności, nareszcie czuć, że pod maską jest moc, która pozwala na swobodne wyprzedzanie bez czajenia się i zbędnych redukcji. Te 20 KM naprawdę robi różnicę i każdemu polecam ten upgrade softu i odkopanie się z mułu. Ja jestem zachwycony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do kolegi Krystiana - super podejście, bez pośpiechu, pomoc w przyuczeniu wtrysków podczas jazdy próbnej, dzielenie się wiedzą i oczywiście aktywowanie kilku bonusów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Szczerze polecam i myślę, że sam jeszcze odwiedzę.
Też odwiedziłem kolegę Kristianena około 3 tygodni temu. Odczucia mam dokładnie takie same jak kolega razze. Gorąco polecam!

PS: Jedyne co to mam trochę wyższe zużycie ok 6l, wczesniej to było 5,6, ale zapewne wynika to z faktu że obecnie auto aż rwie się do jazdy i zachęca do mocniejszego wciśnięcia pedału gazu. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
misiek_z11 jest offline   Odpowiedź z Cytatem