View Single Post
Stary 21-09-2016, 14:03   #32
zajman
ford::amateur

Imię: Maciek
Model: Ford Fusion
Silnik: 1,4
Rocznik: 2003
Talking Odp: Wymiana tylnich amortyzatorów - jak to zrobić?

Cytat:
Napisał misiak80 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Plastikowa osłona chroni tylko przed kurzem, nie wpływa znacząco na komfort jazdy. Podjedź na diagnostykę na trzepaki i za parę złotych będziesz wiedział. Jeśli masz oryginalne amory to szacun.

Chyba muszę podjechać jutro, wcześniej czasu nie było. Amory oryginalne ale pierwsze 80 tysi matka zrobiła jeżdżąc do pracy i po mieście Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Na komfort jazdy to nie wpływało (bo auto stoi, wesele miałem przez weekend i urlop to nie jeździłem) ale strzela tak, że strach jeździć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ziomek na to spojrzał i powiedział, że to jakiś grzybek gumowy jest nad amortyzatorem i on nie ma tej uszczelki przez co go można dotknąć. Znowu się trzeba będzie wykosztować ;/

Dzięki za odpowiedź, od dawna czytam to forum i jestem zdania, ze panuje tu wysoka kultura !
zajman jest offline   Odpowiedź z Cytatem