Temat: [Mondeo 2014- ] Wady wieku dziecięcego.
View Single Post
Stary 21-09-2016, 22:06   #2382
goodi
ford::advanced

Imię: Michał
Model: Mondeo Vignale
Silnik: 2.0 EB 240KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Wady wieku dziecięcego.

Cytat:
a przypadkiem dodatkowych gadżetów nie masz dołożonych , które zabezpieczają auto ? Może one generują te problemy .
Ależ oczywiście, że są, nawet nie jeden. Ale:

- po pierwsze primo, moje stwierdzenie zacytowane przez Ciebie dotyczyło momentu, w którym mechanik z Assistance wybrał najmniej dla niego problematyczny sposób uziemienia auta w sytuacji awaryjnej, pomimo wyraźnej prośby koordynatora o zostawienie jak najmniej śladów w rejestrach błędów komputera. Innej metody zastosować nie mógł z powodu braku dostępu do jakiegokolwiek elementu powiązanego z układem paliwowym, a ordynarnego odcięcia akumulatora się z lekka bał.
- po drugie primo, elektryk sprawdzający auto w ASO wie o gadżecie, który budzi moje nieśmiałe podejrzenie, dostał info o nim w bezpośredniej rozmowie telefonicznej, razem z namiarem na człowieka, który nadzorował popełnienie tej blokady, a pomimo tego dzisiaj w czasie wizyty w serwisie dowiedziałem się, że winny jest SYNC2 i od kilku dni próbują go aktualizować. Z fachowcami nie dyskutuję, bo to oni znają auto na wylot.

Przekaz Tapatalkiczny
goodi jest offline   Odpowiedź z Cytatem