Temat: [Mondeo 2014- ] Modyfikacje, konfiguracje co można ?
View Single Post
Stary 24-09-2016, 13:25   #1508
leszcz
FCP member

Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: Modyfikacje, konfiguracje co można ?

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
update softu IPC
Dziś podjechał kolega . Poszedł update do nowszej wersji tak jak w poprzednim aucie ale tu zdziwienie : brak tej opcji (pomimo zaznaczenia w konfigu)
Mam jeszcze jeden pomysł ale muszę mieć dwa autka obok siebie . Może w przyszłym tygodniu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .Puki co jest 2:1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

[BUMP]

jest jednak 3:0 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Nie zauważyłem ,że adapter zastrajkował i wieczorkiem podszedłem jeszcze raz do autka. Okazało się ,iż nie zapisał konfigu jak trzeba Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez leszcz ; 24-09-2016 o 20:28
leszcz jest offline   Odpowiedź z Cytatem