Temat: [Mondeo 2007-2014] Dołożenie tempomatu
View Single Post
Stary 24-09-2016, 23:04   #2001
leszcz
FCP member

Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: domontowanie tempomatu

Cytat:
Napisał Polarny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak więc pierwszy Ecoboost, który z limiterem nie chciał ruszyć
no to dziś drugi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Autko było z 11.2011r (1.6l EcoBoost - bieda edition PL). Tempomat działa normalnie zaś limiter wyłączał tempomat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Błędów brak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie zapisywałem niczego bo było już ciemno , chłodno i spieszyło się wszystkim do domu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak się kolega zdecyduje to pojedzie do ASO bo ma autko na rocznej gwarancji i mu ograją nowego PCMa i BCMa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

pozdr T