View Single Post
Stary 24-09-2016, 23:19   #7
dodo34
ford::average

Imię: Paweł
Model: Focus, były Mondeo, Fiesta, C4 Spacetourer
Silnik: 1.5 TDCi
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Zestaw głośnomówiący Parrot mki9000 czy warto ?

Cytat:
Napisał sngt Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Co do radia Sony i modułu bt możesz podesłać naprowadzenie na temat albo konkretne rozwiązanie ? Byłbym bardzo wdzięczny.
Ja ostatnio dokładałem BT u siebie w Mdo. Radio 6000cd zmieniłem na Sony polift (kupione na allegro), schowek z USB, moduł, mikrofon, manetkę kierunkowskazu oraz wiązkę BT kupiłem u @artur1970 .
W instalacji pomógł mi kolega @Polarny z Wrocławia, więc i Ty mógłbyś go pewnie zapytać o ewentualną pomoc.

Dodam, że też długo zastanawiałem się nad niefabrycznym zestawem BT, ale zliczając koszty i wygodę użytkowania, zestaw fabryczny jest opłacalny.
Zależało mi, oprócz rozmów, przede wszystkim na BT Audio i działa to świetnie (używam głównie Spotify na iP6+). Zaskoczyło mnie, że np. działa bez problemu sterowanie Spotify z kierownicy (przełączanie utworów) oraz, że po wyłączeniu radia i ponownym jego włączeniu, jeśli słuchaliśmy muzyki przez BT, ta startuje od tego samego utworu/momentu. Do tego pełna integracja z Converse (książka telefoniczna, ostatnie połączenia) plus głosowe wybieranie przez VC.
Jako bonus, otrzymujemy świetną jakość muzyki z radiem Sony i głośnikami Ford Premium oraz obsługę USB.
Ogólnie polecam.
dodo34 jest offline   Odpowiedź z Cytatem