MaXym - mówisz od strony prawnej czy technicznej?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump: Iczerepuk - a mnie dealer powiedział że na samo auto jako takie jest dwa lata a na układ hybrydowy 5 lat lub 100tyś km. Ciekawe gdzie leży prawda. To już kolejna informacja, której nasi dealerzy nie potrafią podać precyzyjnie.
Bump: Karwos00 - no oczywiście że da się jeździć tanio.
Bump: poniżej przykłady
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak widać raz udało mi się osiągnąć deklarowane przez producenta 2.8L/100. Oczywiście na dość krótkim odcinku. Ram mi nawet napisało 1.7L oraz 1.3L na podobnym odcinku. Generalnie na dystansie 13 tyś km jakie dotąd przejechałem mam średnią 4.2L. Ale to naprawdę się staram aby tak było. Ale myślę, że bez takiego starania się przeciętny kierowca uzyska nieco poniżej 5.0L. Wrzuciłem też foto gdzie mam większy dystans. Jak widzicie na odcinku 700km mam średnią 3.8L. Na odcinku 1000km mam średnią 4.0L. Przy czym to nie jest stricte miasto. Zdarzają mi się drogi międzymiastowe gdzie obowiązuje ograniczenie do 70km/h. Moim zdaniem nasze hybrydy tam się czują lepiej niż w mieście. Ale może ktoś ma inne zdanie?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.