View Single Post
Stary 25-09-2016, 20:19   #6
czeslaw555
ford::average

Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
Domyślnie Odp: Fiesta mk6 2005 benzyna, prośba o sprawdzenie.

Cytat:
Napisał hubi_c Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
nie wspomnę że ma być "igła z niskim przebiegi
nie liczyłbym że to takie będzie.
Przerabiam takie tematy od momentu wprowadzenie 500+, jednak w większości przypadków nie da się pomóc przy takich kryteriach, a jak bywa że auto (najczęściej szukam z PL salonu) rokuje bdb. to zaczyna się że "szukam tylko blisko domu i nie pojadę dalej" "Twoja dniówka jest niezła, ale tyle za sprawdzenie auta nie dam" Stawki są normalne + koszty dojazdu co jest oczywiste, "czy możesz zrobić wyjątek podjechać, (bywa że nawet do 100km) i sprawdzić dla mnie za darmo bo ja nie mogę tyle wydawać" itd. itd.
Teściowa rzecz święta Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale jak pójdziesz jej na ustępstwa to potem zje Ciebie za szrota którego jej poleciłeś. Nie idź na ugodę tylko stawiaj twardo warunki jak być dobre auto, urabiaj też grunt że nawet dobre wymaga co jakiś czas naprawy...i lepiej szukaj z PL salonu