Pomijając kwestie cenowe, bo faktycznie niektóre kwoty są cokolwiek wydumane (u mnie i tak poszły w koszty, więc akurat to nie stanowiło największego problemu), jeżdżę aktualnie z wersją LS470W+, wcześniej miałem LS460W.
Jeśli chodzi o wielkość, mnie osobiście nie przeszkadza, chociaż kamerka mała nie jest. Czasem włączam sobie na niej wizualizację prędkości i wszystko bardzo ładnie widać, nawet "na szybko", bez rozpraszania uwagi na dłużej. Jakość filmu bez zarzutu, zarówno w warunkach dziennych, jak i nocnych. Jedyne, co mi się w nich (zarówno 460 jak i obecnej 470+) nie podoba, to fakt, że co jakiś czas po prostu się nie włączają razem z zasilaniem w samochodzie. Muszę wypiąć kabelek zasilający z kamery, wpiąć go ponownie i wtedy śmiga. W 460 rzadko łapała mi sygnał GPS, ale to była raczej wina szyby czołowej (podgrzewana z filtrem UV). W 470+ jest lepiej, chociaż też czasem mam wrażenie, że GPS łapie sygnał zbyt rzadko (teraz mam szybę jedynie podgrzewaną).
Jeśli nadal myślisz o DOD, tak dla "ułatwienia" wyboru kilka wiadomości, które uzyskałem od dealera przed zakupem (o ile patrzysz na takie szczegóły):
GRUPA I - Kamery posiadające złącze zasilające microUSB:
1. LS470W+,
2. LS4370W+,
3. RX8W.
4. IS200W
GRUPA II - Kamery ze złączem zasilającym miniUSB:
1. LS360W
2. LS370W
3. LS460W
4. LS470W
Różnice oprócz ceny i wielkości obudowy:
Kamera LS470W Kamera LS470W+