Cytat:
|
Witam
Głowy nie dam, bo nie rozbierałem zamka
Koledzy twierdzą, że czujnik otwarcia tylnej klapy jest w zamku
Szanowny kolego ZEN-KAR, przecież po otwarciu tylnej klapy zapala się lampka oświetlenia bagażnika,
więc czujnik jest na 100%
pozdrawiam
Arturek
|
Drogi kolego wynika ze posiadam jakas badziewna wersje bo nie mam zadnego oswietlenia bagaznika, byc moze na UK pozalowali
To jest moje pierwsze auto bez oswietlenia bagaznika, posilkuje sie lampa warsztatowa na baterie lub ewentualnie latarka od zakupu auta.
To jest kombi, Estate wedlug nazewnictwa ang.
A odpowiedzialem na watek kolegi z Irlandi, wiec moze miec to samo
Bump:
Cytat:
|
aha myslalem ze ten czujnik tez zapala oswietlenie kabiny, ale chyba jesli jest niezamkniety to powinna kontrolka swiecic sie ze jest otwarty
|
A takiej mozliwosci nie sprawdzalem, jak grzebalem w bagazniku to przewaznie mialem otwarte drzwi kierowcy, jezdze na srodkowym ustawieniu lampki, wiec otwarcie jakichkolwiek drzwi zapala ja dopuki nie zamkne, wtedy czasowy ja gasi.
Kontrolka na desce u mnie nie zapala sie jesli klapa jest podniesiona, jakis czas temu ruszylem z nie zamknieta, dopiero jak cos stuknelo kapnelem sie ze nie zamknelem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.