Cytat:
Osobiście użytkuję coś takiego http://audiocarshop.pl/pl/p/Radio-de...VBT-BT-Kam/400 tylko w wersji z Winzgrozą, a nie androidem, gra przyzwoicie, mam porównanie bo w S-Maxsie mam fabryczne CD6000, a w Focusie to co pisałem. Natomiast jeśli chodzi o model, który podajesz to chyba będzie problem ze sterowaniem z kierownicy, bo komunikacja idzie przez szynę CAN, a w opisie aukcji na ten temat nic niema - to zakładam że nie działa. Jak ma działać wszystko to musisz ograniczyć poszukiwania do radia dedykowanego do auta. Z tego co pamiętam z chińskich m.in. EONON robił dedykowane fordowskie.
|
Model który podałeś wygląd identycznie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak ten z tamtej aukcji.
Dzięki za tego Eonon poszukam.
Najgorsze jest to że wkurza mnie moje sony - mam zmieniarkę w niej na 6 płyt - i często się rysują te płyty i często zdarza się że piosenki się przerywają albo tak dziwnie przeskakują (nie na wszystkich płytach). Dlatego pomyślałem o urządzeniu z usb albo slotem karty żeby odtwarzać muzykę. w sumie navi ie potrzebuję...
Chyba że ktoś ma w cenie do około 1000- 1500 radio pasujace do ramki w S-Maxie rocznik 2011 które odtwarza z usb albo karty...