Temat: [Mondeo 2014- ] Modyfikacje, konfiguracje co można ?
View Single Post
Stary 28-09-2016, 10:25   #1582
tedi_k
FCP member

Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
Domyślnie Odp: Modyfikacje, konfiguracje co można ?

Cytat:
Napisał taajniak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...jak bym poprosił w ASO żeby mi zaktualizowali oprogramowanie zegarów...
To nie jest aktualizacja, bo aktualizacji softu do tych zegarów wg etis brak...
To jest "fikołek" wymuszający ogranie softu poza ścieżką aktualizacji...
Nie widzę ASO, które zgodzi się zrobić "fikołek" zostawiający ślad na serwerach Forda... No ale może ja jestem "małej wiary"... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przypadek kolegi @goodi jest odrębny i nie należy go w ogóle tu brać pod uwagę... Ci co powinni to wiedzą dlaczego.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

BTW - jak kogoś tak mocno "ciśnie" na posiadanie nowego softu, to chyba najszybszą i najskuteczniejszą metodą jest umiejętne przyłożenie do zegarków 230V aby poszedł "siwy dym"...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Następnie trzeba w ASO ze stosownie dramatycznym tonem głosu snuć opowieść jak to w czasie jazdy "Panie coś błysnęło, aż mnie oślepiło, jakiś dym poleciał, mało na zawał serca nie zszedłem, no a potem to nastała ciemność..."Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Po takiej opowieści zegarki (tak gdzieś po tygodniu...) powinny się zameldować z najnowszym softem...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tylko proszę się na mnie nie powoływać (w szczególności przed prokuratorem!), że to ja wymyśliłem!!! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 28-09-2016 o 10:48
tedi_k jest offline   Odpowiedź z Cytatem