View Single Post
Stary 28-09-2016, 15:43   #6
nori76
ford::advanced

Model: Fiesta MK8 ST-Line
Silnik: 1.0 Ecoboost Hybrid 125 KM
Rocznik: 2022
Domyślnie Odp: otwieranie klapy bagażnika - hatchback

Cytat:
Napisał Szymon_Zy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam prośbę podaj nam login i hasło do konta z allegro, inaczej aukcji nie obejrzymy ;-)
link uaktualniłem

Bump:
Cytat:
Napisał boncio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tylko trzeba pamiętać o tym jak ktoś ma niski garaż.
to prawda, trzeba przywyknąć, że otwierając z pilota klapa zachowuje się odmiennie niż dotychczas.
Cytat:
Napisał boncio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Sprężyna ta duża konkretna. Jak jest przy otwieraniu przyciskiem w klapie? Nie łamie palcy?
Wbrew pozorom nie ma dużego odrzutu. Przy zamykaniu chwytając za uchwyt wewnętrzny opuszcza się bez problemu (wiadomo sprężyna jeszcze nie trzyma) i wtedy kiedy sprężyna zaczyna łapać wystarczy z niewielką siłą pomóc się jej zamknąć. Mi to naprawdę odpowiada zważywszy, że na samych siłownikach klapa mi mocno trzaskała tak zamykana. Zawsze musiałem ją łapać i delikatnie opuścić - teraz mam amortyzator zabezpieczający przed trzaśnięciem.
nori76 jest offline   Odpowiedź z Cytatem