Witam,
Ja chciałem opisać jak to wyglądało w moim przypadku. Tydzień po zakupie Mondeo Mk4 gdy pierwszy raz przejechałem się autem po zmroku i włączyłem światła byłem w szoku jak słabo świecą. Tak jak w przypadku innych użytkowników światło było bardzo ciemne , krótkie i nie oświetlało dostatecznie pobocza. Na szczęście znalazłem wątek na forum, i po przeczytaniu kilku stron zdecydowałem się na telefon do kolegi Nokitela. Łukasz wytłumaczył mi wszystko od A do Z i zdecydowałem się ze przyjadę do niego osobiście.Widziałem jak Łukasz zmienia całą optykę w kloszu lampy i byłem mile zaskoczony jak profesionalnie jest to zrobione. Powiem tylko że sam demontaż i montaż trwał ok godziny może półtorej. Wszystko śmiga na aucie już miesiąc i mogę z czystym sumieniem polecić takową przeróbkę. Teraz światło jest jasne , długie i przez zastosowanie większej soczewki jest dużo więcej światła na poboczach. Jestem bardzo ale to bardzo zadowolony. Nadmienię tylko że koszt tego zabiegu jest bardzo niski biorąc pod uwagę nasze bezpieczeństwo i komfort. Teraz aż chce się jeździć nocą
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pozdrawiam