Cytat:
|
Zgoda, tylko że Twój przypadek jest znikomy, PONIEWAŻ takie auta (jest ich dużo wbrew pozorom, owszem!) idą zawsze po rodzinie lub znajomych od razu. U Ciebie przypadkowo tak się złożyło, że nikt z rodziny i znajomych nie chciał, dlatego wylądowały w ogłoszeniach i kupił ktoś obcy. A pewnie z 98% takich aut jednak nie ma szans doczekać ogłoszenia, bo odkupuje rodzina lub znajomi
|
Kolega anastazyy też jest "przypadkiem"?
Jak napisałem wcześniej, ciężko ale możliwe kupić dobre auto.
Ładnych parę lat wstecz kupiłem mondeo mk2 z ASO. Uszkodzony błotnik przedni i amortyzator czyli nie walone, a po lekkiej stłuczce. Pełny serwis,faktury itp...
Poza tym jak inni kupują dobre auta?
Jak nie kombinujesz żeby wyrwać jak najtaniej, co by sąsiad pochwalił i pół rodziny to można kupić coś normalnego,a nie targane od turasów itp..trupy zza Odry czy igły z neta za 2/3 wartości.
Nawet jak jest dobre auto to płacz,że drogo bo kolega z pracy kupił "taki sam" 5 tys. taniej i titanium S
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kiedyś nawet tu wrzucałem MK4 w kolorze kość słoniowa z DE za 31.000 2012r. Szwagier tak się napalił,że nic do niego nie trafiało. Jak mu pokazałem linki,że takie auta w ASO w biedniejszej wersji kosztują po 45-52.000 to dalej twierdził,że znalazł okazję
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Suma summarum wreszcie dotarło jak mu szyderę z forum na temat tego auta pokazałem i kupił Avensis. Auto sprawdzone w ASO,saalon PL,jeden właściciel 120.000km...fakt benzyna 1.8