View Single Post
Stary 02-10-2016, 20:06   #262
R_u_f_u_s
ford::average

Imię: Piotr
Model: C-Max
Silnik: 1,5 TDCi
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: [mk1] Gdzie najtańsze oc???Piszczie!!!

Dołożę coś od siebie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Likwidowałem szkodę z OC sprawcy z Vienna Insurance Group - dałem samochód do ASO, po pół roku dostałem od nich telefon żeby podpisać jakieś papiery, bo VIG nie chce zapłacić za naprawę i idą do sądu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. do VIG należą różne firmy, zatem przestrzegam.

Osobiście polecam Avivę. Mają dobrą cenę, co roku płaciłem mniej niż w poprzednim roku - nawet pomimo tych wzrostów, o których mowa w mediach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Obecnie za Mondeo OC kosztowało mnie 430 zł, AC 811 zł. W Compensie wycena OC ze zniżkami to ponad 500 zł, innych ofert nie sprawdzałem nawet, chyba z lenistwa i wygody Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Zawsze biorę ubezpieczenie szyb - szybę wymieniają bez problemu, koszt ok. 100 zł. A wiadomo, że szyba fordowska podgrzewana trochę kosztuje ... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Do tego biorę Assistance (150-180 zł) - też nie ma problemu z pomocą, czeka się do 30 minut, miałem kilka prostych przypadków, np. wyciek oleju po wymianie w Feuvert (przyczyna: podwinięta uszczelka filtra), kapeć w trasie (to z lenistwa, było zimno... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ).

Wysłane z mojej Moto X Play przy użyciu Tapatalk Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
R_u_f_u_s jest offline   Odpowiedź z Cytatem