View Single Post
Stary 03-10-2016, 19:17   #267
juri2069
ford::expert

Imię: wojciech
Model: Smax
Silnik: 2.0 TDCI / 140 KM
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: [mk1] Gdzie najtańsze oc???Piszczie!!!

Cytat:
Napisał R_u_f_u_s Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Juri, czy Ty na pewno nie mylisz AC z Assistance?
Chyba że masz pakiet Assistance razem z AC - ale nie wprowadzaj w błąd, bo są to oddzielne pakiety. Sprawdź w polisie.
PRzecież nie piszemy jakie mamy pakiety tylko co mam w ubezpieczeniu za taką i taką kwotę....
Sprawdziłem i dokładnie to się nazywa PZU Pomoc w Drodze które jest za darmo - Wariant Komfort czyli najbogatszy
Cytat:
Napisał R_u_f_u_s Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Assistance w pakiecie z OC i AC kosztuje 250 zł, a jeśli by kupić tylko Assistance (jako oddzielna "usługa"), może kosztować nawet ponad 500 zł.

Mnie to rybka co jak się nazywa. Poszedłem rok temu i mówię: Panie trzeba mi to i to i to . Ile płacę? Nie obchodzi mnie co jak się nazywa.
A on do mnie: Panie kochany - 2050 zł
A ja : BIERE.

W tym roku po podwyżkach wyszło mi 2500 za to samo a ja : Panie za drogo. Pan powiedział , że w październiku przydzielą mu rabaty , żebym zaczekał. Zadzwonił dziś i wyszło 2180 - a ja na to : BIERE

Ale w między czasie podpisywałem ubezpieczenie grupowe w pracy i rzuciło mi się w oczy : Zniżka dla tych i tych. Poinformowałem Pana o zniżce , którą mam DODATKOWO do każdego ubezpieczenia i wyszło mi 1946. Taniej nigdzie nie znalazłem

Ostatnio edytowane przez juri2069 ; 03-10-2016 o 19:21
juri2069 jest offline   Odpowiedź z Cytatem