View Single Post
Stary 07-10-2016, 13:06   #27
Krzak1
ford::average

Model: Mondeo Mk5
Silnik: 2.0 TDCI 180KM
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Kupno mondeo mk4 2.5 T

Cytat:
Napisał wojtekn Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak ci się nasze porady nie podobają to po co pytasz.
Nie wiem skąd od kilku postów, jest przekonanie, że ja o coś pytam? Sam sobie samochody sprawdzam bo mam taką możliwość.

Nie neguję, że coś z tymi samochodami jest nie tak, tylko zauważcie, że stłuczka stłuczce nierówna. Ja też sprzedaję samochody nie mam wygórowanych cen ale otwarcie już na drodze telefonicznej mówię, że coś z tym samochodem było robione, jak ktoś takiego samochodu kupić nie chce, to itak nie kupi.
Mam do tego zdjęcia, które pokazuję klientom i później dołączam do faktury jako dokumentacje, żeby mi później nikt nie zarzucił, że nie wiedział. Są to stłuczki nigdy nie naruszające konstrukcji samochodu. I jakoś znajdują się ludzie, którym to wogóle nie przeszkadza, ale przyjechali, obejrzeli, i są zadowoleni bo później dzwonią znajomi i też kupują.

Ale tutaj je.....cie po wszystkich handlarzach jak zło konieczne.

Z resztą ciekaw jestem ile razy już tak było, że jeden z drugim opisali samochód żeby broń boże go nie kupować po czym na priv poszły stosowne linkiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Krzak1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem