Cytat:
|
Jak ci się nasze porady nie podobają to po co pytasz.
|
Nie wiem skąd od kilku postów, jest przekonanie, że ja o coś pytam? Sam sobie samochody sprawdzam bo mam taką możliwość.
Nie neguję, że coś z tymi samochodami jest nie tak, tylko zauważcie, że stłuczka stłuczce nierówna. Ja też sprzedaję samochody nie mam wygórowanych cen ale otwarcie już na drodze telefonicznej mówię, że coś z tym samochodem było robione, jak ktoś takiego samochodu kupić nie chce, to itak nie kupi.
Mam do tego zdjęcia, które pokazuję klientom i później dołączam do faktury jako dokumentacje, żeby mi później nikt nie zarzucił, że nie wiedział. Są to stłuczki nigdy nie naruszające konstrukcji samochodu. I jakoś znajdują się ludzie, którym to wogóle nie przeszkadza, ale przyjechali, obejrzeli, i są zadowoleni bo później dzwonią znajomi i też kupują.
Ale tutaj je.....cie po wszystkich handlarzach jak zło konieczne.
Z resztą ciekaw jestem ile razy już tak było, że jeden z drugim opisali samochód żeby broń boże go nie kupować po czym na priv poszły stosowne linki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.