Cytat:
|
Z resztą ciekaw jestem ile razy już tak było, że jeden z drugim opisali samochód żeby broń boże go nie kupować po czym na priv poszły stosowne linki
|
trudno będzie ci znaleźć info gdzie napisano "nie kupuj" jeżeli są to jest ich bardzo mało, najczęściej są ostrzeżenia co widać, na co zwrócić uwagę itp.
Cytat:
|
Ja też sprzedaję samochody nie mam wygórowanych cen ale otwarcie już na drodze telefonicznej mówię, że coś z tym samochodem było robione
|
Cytat:
|
Pojechałem z kolegą sprawdzić Toyote Corrolle benzyna. Bez mierników, komputerów "znafców", i innych tego typu rzeczy. Oględziny lakier ok, gdzie niegdzie trochę rdzy ale kij opuścimy cenę na malowanie będzie ok, dwa silnik, odpalam ładnie pracuję, no to w drogę samochód jeździ - jeździ nawet całkiem dobrze, kupujemy. trwało to może 30 min. Po ok roku kolega dorwał gdzieś miernik lakieru, no to mierzymy z ciekawości - boki 240-290, maska ori 90, dach z tyłu 1200-1500 i co a i nic, samochód 4 lata pojeździł w rekach mojego kolegi
|
jak to się ma do tego co napisałeś, że udzielasz info klientom, jak nawet koledze nie powiedziałeś np o dachu. Decyzje podejmuje oczywiście kolega ale dobrze jak wie co kupuje
Bump: wrzuć link do swoich aut chętni pewnie się znajdą. Rzetelność popłaca, a tak działasz,tak napisałeś
Bump:
Cytat:
|
Czepiamy się handlarzy, którzy wciskają kit klientom. Jeśli działasz tak jak opisałeś, to chwała Ci za to. Chodzi właśnie o to, żeby każdy szukający wymarzonego auta miał w miarę możliwości pełną wiedzę na temat jego historii. Tylko i tyle, i aż tyle. Jak jest w rzeczywistości, to chyba wiesz.
|
Cytat:
|
Czepiamy się handlarzy, którzy wciskają kit klientom.
|
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.