Cytat:
|
Pawel - Vredestein ( czy jak to sie tam pisze...) Ultra Sessanta - dużo chłopaków ujezdzajacych Foki ST je poleca.
Dopawcia - te fele spokojnie bedą pasować, ale jeśli chcesz opony 235/45 to sugerowałbym jednak felgę przynajmniej 7,5" szerokości.
Jesli oponki 215/50 to ta felga będzie super leżeć na aucie.
|
Dołączając do dyskusji od razu zacznę zadając pytanie do użytkujących rozmiar 235/45 R18. Odczuwalny spadek mocy? dużo więcej pali? czuć ziarnko grochu?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przy takim rozmiarze gum ET felgi minimum 35 i 7,5' szerokości, a jakie polecane parametry na tą gumę? Jakie minimum, jakie maximum dla tego rozmiaru gumy?
Cytat:
|
Witam, chcę wrzucić do mojego Mondeo mk4 felgi na lato. Pytanie brzmi czy upatrzone felgi będą pasowały, na przód 19"x9cali tył 19"x10 cali. Dodam ze seryjnie mam 18"x8cali albo 8,5 i oczywiście sprzedawca twierdzi, że bez problemu będą pasowały.
|
R19 też mi się marzył, ale nie na nasze drogi. Kompromisem max R18. Jakie szukałeś firmy felg? (Borbet, BBS, Tomason, Ronal) Szukam szprychowych tylko i wyłącznie wyłączając od ST220. Opony? - Fulda odpada, Dunlop, Conti?