Quasimodo PRI NS'A
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.ma swoje wady , ale jak ktoś paczy ino na hajs to ogoolnie do 1,5 T opyla się. Silnik zużywa dużo PB a G jeszcze wiecej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Dlatego wziąłem instalkę od początku. Na razie mozolnie odpracowuję mój wkład
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.- po odliczeniu różnych kosztów zwrotka na czysto ok. 1k na miesiąc
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Za 2 miesiace mam pierwszy przeglad wiec moge wtenczas zeznać jakie błędy wyskoczyli
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Natenczas moje proste OBD nie wykazuje łączności z rekordami błędów. Pierwsza uwaga jest taka , że trzeba samemu doglądnąć instalacje i pierwsze jazdy, zbyt poważna sprawa , żeby zostawić to jakiemuś dyletantowi w ASO. Jeśli to twoja pierwsza instalacja LPG, lepiej wyślij dodatkowego obserwatora - instalatora
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..