Temat: [Ogólne] Lpg w 1.5 Ecoboost
View Single Post
Stary 10-10-2016, 01:45   #91
MondiBlondi
ford::amateur

Imię: Mondi
Model: mondeMK5
Silnik: 1500
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Lpg w 1.5 Ecoboost

Quasimodo PRI NS'A Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.ma swoje wady , ale jak ktoś paczy ino na hajs to ogoolnie do 1,5 T opyla się. Silnik zużywa dużo PB a G jeszcze wiecejGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Dlatego wziąłem instalkę od początku. Na razie mozolnie odpracowuję mój wkład Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.- po odliczeniu różnych kosztów zwrotka na czysto ok. 1k na miesiącGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Za 2 miesiace mam pierwszy przeglad wiec moge wtenczas zeznać jakie błędy wyskoczyliGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Natenczas moje proste OBD nie wykazuje łączności z rekordami błędów. Pierwsza uwaga jest taka , że trzeba samemu doglądnąć instalacje i pierwsze jazdy, zbyt poważna sprawa , żeby zostawić to jakiemuś dyletantowi w ASO. Jeśli to twoja pierwsza instalacja LPG, lepiej wyślij dodatkowego obserwatora - instalatoraGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
MondiBlondi jest offline   Odpowiedź z Cytatem