Cytat:
Nawigacja aktywowana nową metodą działa. Po wczytaniu trzeba kliknąć na plik i to powoduje wywołanie procedury.
Obiecujący jest ten sposób uruchamiania komend we flashu. Może dzięki temu będzie można odblokować inne opcje:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Na początek podziękowania dla
@
BrudnyHenryk
- przesympatyczny gość
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Od wczoraj mam nawigację oraz 182KM w moim 1.5 EB
Póki co, nawigacja działa. Jeśli kiedyś, coś się sypnie, to zakupię plik licencyjny ;-)
Co do silnika, to zacytuję żonę, która nie wiedziała o zmianie:
"Jakoś inaczej pracuje ten silnik. Zawsze tak przyśpieszał? Czy to dlatego, że nie mamy bagaży?" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przy redukcji biegów i jeździe powyżej 3000 obrotów samochód jest zrywniejszy, co łatwo zauważyć przy wyprzedzaniu na trasie.
Odnoszę też wrażenie, że są mniejsze obroty przy prędkości 120km/h - czy to tylko złudzenie? Wydaje mi się, że przed zmianą było już na zegarze 3000 a teraz jest 2500. Czy ktoś mógłby też to potwierdzić?
Nawigacja spisuje się bardzo dobrze, choć będzie trzeba sobie zaktualizować mapy, bo pech chciał, że dziś w kilku miejscach jechałem przez pola 120/h ;-p.
Czy gdzieś na Mazowszu jest ktoś z forumowiczów, kto mógłby zaprosić na hamownię? Z ciekawości chciałbym zrobić pomiary.