View Single Post
Stary 16-10-2016, 19:53   #3244
qlszef
ford::average

Imię: Sebastian
Model: Lexus ES. Był Mondeo MKIV 1.8TDCI oraz Mondeo MKV Hybrid
Silnik: hybrid
Rocznik: 2021
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

to Wam wrzucę temat do dyskusji. Może dość absurdalny ale.........Skoro mówimy o ilości miejsca wzdłuż, na szerokość itp.......to może S-classe? Na otomoto widziałem nówkę od brokera za 330 tyś. Zadzwoniłem, potwierdzili że faktycznie taki samochód w tej cenie mogę kupić.No tu jest właśnie ten absurd, że to nie klasa Mondka no i cena kosmiczna ale są tacy (być może i tutaj), którzy za Vignale połozyli na stół ponad 200 tyś. Samemu też nad tym myślałem ale do aut typu Merc zraża mnie to, że długo mogę się nim nie pocieszyć. Wiem, że są ubezpieczenia itp ale to nigdy tak różowo nie jest. Taka S-Clasa ma tez o wiele większe koszty utrzymania ale to już przy tej cenie auta nie jest takie straszne tym bardziej że nowe auto ma 5 lat przeglądy za free. Poza tym takie auto to już taki ponton, ale jak ktoś chce aby było szeroko i odpowiednio miejsca na nogi to będzie jak znalazł. Wiadomo, że jak ktoś kupuje Mondeo w okolicach 100 tyś to jest inna rozmowa niż, jak ktoś kupuje w cenie ponad 200 tyś. Superb III ma ponoć więcej miejsca na nogi niż Klasa S ale na szerokość już nie da radyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Oczywiście takie rozważania można przyjąć o ile faktycznie cena 330 tys za tego Merca jest do wyjazdu a nie tak, że przy odbiorze się dowiemy się jakichś ciekawostekGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
qlszef jest offline   Odpowiedź z Cytatem