View Single Post
Stary 17-10-2016, 19:52   #4105
Symonides
ford::beginner

Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0 180 PS AWD
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Witam jeszcze raz .Dzięki za info o bagażniku dachowym i panoramicznym dachu.Jutro podpisuje glejt na MK5 .Mam nadzieję że trafię na dobry egzemplarz ,tak się napaliłem na to auto że wezmę z placu i niestety z SYNC 2. Nie wiem czy jest aż taka różnica w obsłudze systemu tzn.czy ten nowy też działa z oporem starej nawigacji NOKIA jaką miałem 10 lat temu ale trudno ...Mam obawy o elektronikę bo w M6 GJ i poprzedniej GG (10 lat ) nie było z tym żadnego problemu.Za to były inne.Szumy ,ruda itd.Co prawda drugi lift coś poprawił ale salony dopiero teraz otrzymały testówki z poprawioną wersją i myślę że niewiele ona dała.
Zobaczymy co pokaże Mondeo .Na jazdach testowych 180 kombi (ja biorę HB) dynamika w porównaniu do M6 2,5 o wiele lepsza komfort jazdy na plus MK5 ,wyczucie drogi podobnie chociaż wspomaganie Mazdy ma większy opór co przekłada się na odczucie że niby lepiej "czuć drogę".Po odbiorze i kilku kilometrach napiszę więcej.
Symonides jest offline   Odpowiedź z Cytatem