Cytat:
A co powiesz o ciągle nie działający sync 3 w języku polskim a teraz jeszcze nie wyłączającym się A/stop? bubel czy nie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
A co masz na myśli pisząc o nie wyłączającym się A/stop?
Bump:
Cytat:
|
Witam Wszystkich! Choć śledzę to forum od dłuższego czasu jest to mój pierwszy wpis. Od 1,5 m-ca mam Mondeo 2.0 TDCI 180 i dziś stuknęło 2500km Wszystko OK poza buczeniem ( jakby coś wpadało w rezonans lub zawirowanie powietrza ) po stronie kierowcy dochodzące z zewnątrz a zaczynające się od 210km/h. Przy 215 odpuściłem bo robił się huk jakbym jechał po karbowanej linii ciągłej. Zauważyłem wpis Rothmansa stąd pytanie zanim udam się z tym do serwisu, bo chyba mamy podobny problem. Czy ktoś jeszcze tak ma?
|
Rozkminialiśmy to jakiś czas temu z pomocą niemieckiego forum, tam za najbardziej prawdopodobną przyczynę uznano to, że rama drzwi kierowcy nie przylegała wystarczająco mocno do karoserii i gdzieś dostawało się powietrze powodując ten efekt (właśnie przy b. szybkiej jeździe). Było to jakieś 1500 stron temu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Gość na niemieckim forum pisał wtedy, że pomogło dogięcie ramy drzwi przez mechanika (oczywiście mówimy tu o jakimś minimalnym odkształceniu jej, a nie o wykręceniu o 180 stopni...).
Bump:
Cytat:
Wiesz, każdy patrzy ze swojego punktu widzenia. Dla mnie uszczelki też nie świadczą o bublu, ale rozpadające się sprzęgło nie wróży dobrze na przyszłość i całokształt auta.
Co do jazdy absolutna racja - jeździ się bardzo przyjemnie, o ile się jeździ Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Naprawią i będzie dobrze - głowa do góry.
Poza tym - jeśli nie Mondeo, to co? Nawet tu nie jest tak różowo, jakby się mogło wydawać: http://mazda6forum.pl/viewforum.php?f=65