Temat: [Fiesta 2001-2008] Książka Sam Naprawiam
View Single Post
Stary 19-10-2016, 21:27   #30
arturek
FORD|ZAWODOWIEC

Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Książka Sam Naprawiam

Cytat:
Napisał Sławek_Marki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
[...]
niestety mailam nie prześlę ponieważ zajmuje ona 485 mb.
Zdjęcia są bardzo dobrej jakości.
[...].
Witam

1)
I tu jest problem => prawdopodobnie ustawiłeś zbyt dużą rozdzielczość przy skanowaniu
Skanuje się z rozdzielczością 300dpi, maksimum 600dpi a kolega pewnie ustawił "ile fabryka dała"
Dla porównania - rosyjska książka do Fiesty mk6, po spakowaniu ma 75MB
http://chomikuj.pl/a_krakow/FORD/Fie...8563204982.pdf

więc
- albo zrób PDFa jeszcze raz
- albo wstaw na "chomika" to obrobimy

2)
.... ech ... rozmarzyłem się
Skoro odpowiedź, że nie da się wysłać emailem zajęła koledze rok, to na chomiku może będzie za dwa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

pierwsza wzmianka w 2014
Cytat:
Napisał Sławek_Marki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam tą książkę i posiadam również książkę w jęz. rosyjskim. Bardzo szczegółowo opisane po rosyjsku , zdjęcia dobrej jakości.
propozycja podesłania na emaila - 2015
Cytat:
Podaj maila to Ci wyślę.
wyjaśnienie, że jednak na emaila się nie da - 2016
Cytat:
Witam
Mam scan tej książki tak jak pisałem niestety mailam nie prześlę ponieważ zajmuje ona 485 mb. Zdjęcia są bardzo dobrej jakości. Proszę o wysłanie maila na priv . Mogę wysłać pocztą na płycie.

Jak to ktoś powiedział? "Żółwie mi uciekły! Ja otworzyłem klatkę, a one tak szybko myk, myk, myk - to był moment""

pozdrawiam
Arturek

Ostatnio edytowane przez arturek ; 06-01-2023 o 08:44
arturek jest offline   Odpowiedź z Cytatem