Witam wszystkich Użytkowników
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jestem w przededniu zamówienia mojego nowego auta - Mondeo 2.0 180 KM, automat w wersji Titanium, rok modelowy 2017. Przed finalizacją zamówienia chciałbym jednak doprecyzować wiadomości na poniższe tematy:
1) Opcja elektrycznej regulacji fotela kierowcy w 10 kierunkach:
- przód/tył,
- góra/dół,
- mniej lub bardziej pochylone oparcie,
- mniej lub bardziej wysunięty odcinek lędźwiowy.
Jakie są dwie ostatnie opcje bo nie mogę nic wymyślić?
Czy w przypadku rezygnacji z elektrycznej regulacji będę miał nadal 10 kierunków tylko regulowane będą ręcznie czy któregoś z nich zabraknie?
Jakie opcje regulacji ma fotel pasażera?
2) Zawieszenie sportowe - czy po wybraniu tej opcji będę miał wybór z poziomu menu trybu pracy zawieszenia pomiędzy normalnym a sportowym, podobnie jak ma to miejsce w przypadku zawieszenia adaptacyjnego czy auto zostanie po prostu utwardzone i nie będzie możliwości "zmiękczenia" go? Czy warto wybrać zawieszenie sportowe w przypadku gdy auto będę używał głównie w trasie (drogi krajowe, autostrady)?
3) Standardowy system audio dla wersji Titanium z SYNC 3 - czy będzie możliwość wyświetlenia na ekranie systemu audio nawigacji Google Maps z telefonu wyposażonego w system Android? Jeżeli tak, w jaką opcję musi być wyposażony telefon?
4) Czy w obecnie sprzedawanych autach jest już automatyczne ryglowanie drzwi po ruszeniu czy nadal trzeba to zrobić poprzez modyfikację w sofcie?
5) Czy można na stałe wyłączyć tryb Start/Stop z poziomu menu bez modyfikacji softu?
Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.