Odp: karta SD a nawigacja
dziękuję za namiar... :-)
dodam jeszcze jedno - należę też do forum Subaru (miałem do niedawna model XV) i Forum Fiata (żona jeździ modelem Sedici) - my na forum Subaru ale i też Fiata pomagamy sobie całkowicie bezpłatnie i z dobrego serducha - po kumpelsku - tu zaś na tych 16 stronach o navi - mowa jest o "reklamie usług poszczególnych forumowiczów" - wręcz w kilku postach jest nawet o to kłótnia i admin nic z tym nie zrobił, mówi się o tym że nic nie ma za darmo - bo ktoś się napracował i to kosztuje (no comment), wiele pytań początkowych forumowiczów jest całkiem bez odpowiedzi (lekceważenie) - ogólnie jest po prostu jakoś tak mało przyjaźnie - nie wiem - może społeczność Forda jest po prostu inna..., może ja to źle odbieram... szkoda... liczyłem po prostu na zwykłą, prostą pomoc (tym bardziej że o Fordzie nie wiem nic - bom tu nowy) - typu - podjedz, albo napisz na priv - pomogę ci - i po sprawie... - tak jak np. w Subaru... Nic takiego tam nie znalazłem... No nic - tak czy inaczej dziękuję szanowny kolego za info - jesteś w porządku - pozdrawiam serdecznie.
Ostatnio edytowane przez reality ; 22-10-2016 o 20:31
|