Malenstwo8: Czyli jest to widzę jakiś sposób. Może w cenie Mondeo powinno być wliczone 5 dni w miesiącu jazda samochodem o 2 klasy niższym
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Stefanb
1) Choinka po odpaleniu - regularnie, jak jeżdżę po mieście to co najmniej raz dziennie. Przy dłuższych przebiegach nie występuje.
2) Brzęczenie silnika po starcie i na niskich obrotach. W focusach to był standard przez pewien czas z tego co czytałem, a w mondeo widzę, że także występuje.O ile na zimnym natężenie głośności po pewnym czasie ustaje to podczas jazdy na rozgrzanym przy uchylonej szybie "branie od dołu" powoduje metaliczny pogłos w okolicach silnika.
3) Trzaski z okolicy zegarów - powciskałem i na razie cisza.
4) Odgłosy z okolicy słupka B. kierowcy - zaimplementował rady z forum i... wczoraj wracałem z W-wy i na autobanie myślałem, że mnie coś$%^ trafi.... takie delikatne cykanie, na szczęście audiobook był wciągający
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
5) sprzęgło - popsikane w kabinie łt43 ale mimo wszyto przy wyższych prędkościach obrotowych na biegach 5,6 odczuć można o wiele większy opór niż przy niż przy niższych + lekko wyczuwalne drganie na pedale sprzęgła i dźwięk zbliżony do tego z przed implikacji środka smarnego.
6) trzaski na wybojach ze słupka C od strony pasażera
7) trzaski z okolic tunelu środkowego ale na szczęście rzadko słyszalne.
Więcej grzechów nie pamiętam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.