Odp: Program konfiguracji samochodu - ELMconfig
Witam,
Ostanio nabyłem przyciski i dzięki temu wątkowi własnoręcznie uruchomiłem tempomat - alleluja i do przodu (z niedrętwiejącą prawą nogą....)! Podczas tej zabawy pobawiłem się trochę ELMConfigiem i stwierdziłem, że przydałaby się jakaś konkretna instrukcja z opisem tych wszystkich ustawień, żeby wiedzieć, co tak naprawdę można w aucie poustawiać. Przejrzałem z 30 stron tego wątku i postanowiłem jednak spytać, bo nie wiele się dowiedziałem, jeśli chodzi o taki spis możliwości.
No więc - czy jest gdzieś jakaś instrukcja z opisem który parametr w ustawieniach daje jakie efekty? Jaka jest różnica w ustawieniu mówiącym: "X Y" vs. "With X Y"? A jeśli nie ma jakiejś ogólnej instrukcji, to może chociaż ktoś pomoże z takim pojedyńczym problemem - po odpięciu/przypięciu aku (podczas montażu przycisków) 3 z 4 okien przestały mi się domykać z kluczyka i te same nie domykają się poprzez jedno kliknięcie guzika na drzwiach, tylko trzeba guzik trzymać, aż się zamkną...
Jakaś ogólna instrukcja byłaby jednak bardzo przydatna...
Bump: Hmm... a propos "X Y" vs. "With X Y" - czy pierwsze to jakby nazwa pola, a drugie (i trzecie "Without X Y") to własciwe ustawienia?