Temat: [Fiesta 2008-2012] Wymiana radia na radio z Bluetooth
View Single Post
Stary 25-10-2016, 20:20   #45
kasztan_85
ford::beginner

Imię: Damian
Model: Fiesta MK7
Silnik: R4 1.4 16V 96 KM
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Wymiana radia na radio z Bluetooth

Cytat:
Napisał lukaszs Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Szkoda bo podmiana modulu to 5min roboty, a jestem ciekaw czy Ci streaming BT ruszy z marszu, jezeli tak to sam kupie modul i zainstaluje
Na szybko podłączyłem moduł i wiązkę dodatkowo kupiłem V-Scan STN1170 żeby samemu pobawić się w elmconfigu.

W Elmie: SMR -> Configuration i ustawiłem BT/VC High + USB + BTAudio + Navi

Gdzieś wyczytałem, że ma być z tym NAVI

Sprawa wygląda tak A2DP nie działa (pewnie muszę zrobić update do wersji V), dostęp do USB mam tylko z Voice Control po wciśnięciu AUX na radiu nie mam żadnego wyboru. W każdym razie po wybraniu poprzez VC przechodzi do USB i mam wszystkie opcje związane z USB dopóki nie wybiorę innego źródła potem znowu muszę poprzez VC włączyć USB.

Cytat:
Napisał 15jokasta Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do aktywacji to możesz na forum poszukać ludzi z taką możliwością, np ja lub kilku innych użytkowników.
Czy mógłbyś powiedzieć co jeszcze i w jaki sposób skonfigurować, żeby USB było widoczne po wciśnięciu AUX (bo domyślam się, że właśnie tam powinno być USB)
kasztan_85 jest offline   Odpowiedź z Cytatem