Witam,
czytałem cały wątek, ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie .... sprawa dotyczy podświetlanych klamek w drzwiach. Po zakupie klamek z podświetleniem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i rozebraniu boczka drzwi okazało się że moja nadzieja na to że będzie tam instalacja i wystarczy tylko podpięcie legła w gruzach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (byłem tak poztywnie nastawiony, ponieważ udało mi się to samo po wymianie tunelu na tunel z podłokietnkiem z podświetleniem, wtedy podpiąłem się do zaplaniczki i wszystko jet ok) próbowałem podpiąć się w jakiś magiczny sposób do szyb i do lusterka, ale po chaotycznym sprawdzaniu różnych konfiguracji lampka nie zaświeciła. Sprawę skonsultowałem z elektrykiem z serwisu forda, ale on powiedział że nie da się nic zrobić, ponieważ w klamkach zamontowany jest moduł i że komputer tym steruje, tak więc podłączenie na "chama" nie wyjdzie. Może jednak istnieje jakiś sposób żeby to zrobić na oryginalnych klamkach, a nie na dokładaniu taśmy ledowej.
P.S. wie Ktoś może dlaczego po zmianie wyświetlacza w konsoli (duży monochromatyczny) na kolorowy z nawigacją nie działa usb i bluetooth ?
pzdr
Bartek