Malenstwo8, weź podjedź do najlepszego w okolicy warsztatu ogólnego, nie-ASO. Jak dobrze wiemy (albo przynajmniej ja wiem, i mogę to udowodnić), na tle powszechnej niemocy techniczno-intelektualnej w serwisach, ASO wypada szczególnie niekorzystnie...
Poproś tylko mechanika żeby posłuchał, popatrzył, podpowiedział. Tzw diagnostyka organoleptyczna
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..Zapłacisz 5 dych, a zaoszczędzisz "pierdylion" godzin i litrów paliwa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Wypytaj lokalsów o najlepszy warsztat w okolicy i spróbuj tak. Przynajmniej ktoś obiektywny i w miarę doświadczony potwierdzi albo zaprzeczy twoim podejrzeniom.
A co do bezawaryjnego MK4 - coś w tym jest, bo jeżeli miałeś salonowy egzemplarz i się go pozbyłeś dla MK5.... hmmmm.... Jedź lepiej do tego warsztatu, bo też nie lubię jak mnie lepsza połowa na zaćmieniu umysłowym przyłapuje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.