Temat: [Fiesta 2012-2017] Chiptuning ST 1.6eb 182KM
View Single Post
Stary 27-10-2016, 10:04   #78
zombie6
ford::professional

Model: Focus III
Silnik: 1.6 Ecoboost 182 KM
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Chiptuning Fiesta ST 1.6eb 182KM

=> bestia
Nikt Ci nie każe jeździć jak wariat, nie utożsamiaj prędkości w odpowiednich warunkach z piractem, ale przy średnim 9 po chipie na 270 kucy to jest emeryt driving, nic innego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał bestia150 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
EDIT:
Aha, i ja nigdzie nie napisałem, że 1.6EB zmodzony na 270KM wytrzyma tyle samo co seria. Chciałem tylko zwrócić uwagę, że skoro Mountune wykonuje taką przeróbkę oraz ma akredytację Forda to świadczy o tym, że ten silnik jednak ma potencjał i pewnie jeszcze większe możliwości.
Potencjał do wykorzystania przez parę sekund może i ma, ale nie wierzę że wytrzyma częste wykorzystywanie tego potencjału....on nawet zakuty nie jest od dołu....

Bump:
Cytat:
Napisał bestia150 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Żeby zarżnąć silnik to podejrzewam, że wystarczy przejechać te 60 min. na dwójce przy odcince. To akurat można łatwo sprawdzić i nie trzeba wymyślać tak absurdalnych testów, aby udowodnić Twoją teorię Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nikt nie jeździ 60 minut na dwójce na odcince, więc właśnie to byłby absurdalny test Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja proponowałem coś dalekiego od absurdu, wysokie prędkości na autostradzie przez 30-60 minut.

Ostatnio edytowane przez zombie6 ; 27-10-2016 o 10:08
zombie6 jest offline   Odpowiedź z Cytatem