=> bestia
Nikt Ci nie każe jeździć jak wariat, nie utożsamiaj prędkości w odpowiednich warunkach z piractem, ale przy średnim 9 po chipie na 270 kucy to jest emeryt driving, nic innego
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
|
EDIT:
Aha, i ja nigdzie nie napisałem, że 1.6EB zmodzony na 270KM wytrzyma tyle samo co seria. Chciałem tylko zwrócić uwagę, że skoro Mountune wykonuje taką przeróbkę oraz ma akredytację Forda to świadczy o tym, że ten silnik jednak ma potencjał i pewnie jeszcze większe możliwości.
|
Potencjał do wykorzystania przez parę sekund może i ma, ale nie wierzę że wytrzyma częste wykorzystywanie tego potencjału....on nawet zakuty nie jest od dołu....
Bump:
Cytat:
Żeby zarżnąć silnik to podejrzewam, że wystarczy przejechać te 60 min. na dwójce przy odcince. To akurat można łatwo sprawdzić i nie trzeba wymyślać tak absurdalnych testów, aby udowodnić Twoją teorię Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Nikt nie jeździ 60 minut na dwójce na odcince, więc właśnie to byłby absurdalny test
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja proponowałem coś dalekiego od absurdu, wysokie prędkości na autostradzie przez 30-60 minut.