Cytat:
p.saw...pewnie jako pracownik jednego z punktów dealerskich i tak wie lepiej i na pewno jest w stanie wam wmówić, ze bez SS nie da sie normalnie zyć i jeździć samochodem i trudno sobie dziś wyobrazić, że starsze auta tego nie miały, bo to jest takie wspaniale, niezawodne i pozwala oszczedzac pieniadze...Nie powie tylko komu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Z czego to wywnioskowałeś? Wrong kolego. Twoje metody dedukcji legły w gruzach jak to, że nie potrafisz powtórzyć informacji, które powinieneś sobie przyswoić podczas prezentacji, w których uczestniczyłeś. Co do twoich wcześniejszych wywodów to nic innego jak zwykłe lanie wody. Nadal nie potrafisz wskazać różnic w budowie akumulatora, rozrusznika i alternatora dla samochodu z i bez S&S. To, że są inne to chyba każdy na tym forum wie.
Sam jestem przeciwnikiem tego systemu i mam zamiar w FF3 na stałe wyłączyć. Całe szczęście, że w pozostałych brykach ze stajni forda tego nie mam. Pewnie do czasu, bo przy kolejnej wymianie samochodów wyłączać będę musiał już chyba w każdym.
Czasami, gdy przesiadam się z mondeo na focusa zapominam ręcznie wyłączyć S&S i bardzo mnie to irytuje, gdy samochód zgaśnie.