View Single Post
Stary 27-10-2016, 23:58   #4232
qlszef
ford::average

Imię: Sebastian
Model: Lexus ES. Był Mondeo MKIV 1.8TDCI oraz Mondeo MKV Hybrid
Silnik: hybrid
Rocznik: 2021
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

ACC może być na skrzyni manualnej, choć uważam to trochę bez sensu. Może nie mam racji bo nigdy nie jechałem w takiej konfiguracji ale przykładowo jak coś przed nami zwolni do 50km/h (np taki passat bo więcej pod górę nie da rady;P) a my mamy "zapiętą" szóstkę, to nasze auto też zwolni do prędkości tego paska, tylko jak potem z tej szóstki wróci np do zadanych 140km/h? Przykład dość ekstremalny ale możliwy.

Inny temat....Panowie mam ostatnio dziwną rzecz z połączeniami telefonicznymi wychodzącymi. (zresztą z przychodzącymi jest identycznie). Mianowice jak wybieram jakikolwiek numer to najpierw na SYNCu pokazuje się komunikat "połączenie przez "< >" nie możliwe". W głośnikach rozlega się "call ended", po czym system wybiera zadany numer i jednak zadzwoni tam gdzie chciałem zupełnie bez problemu. Co to jest ten symbol "< >"? Ponadto od czego zależy następująca rzecz....Załóżmy w domu wykonuję tel do kogoś tam. Na drugi dzień przychodzę do auta oczywiście SYNC automatycznie łączy się z moim fonem i jak na "zegarach" wybieram "telefon -> połączenia wychodzące" to mam tam ten użyty dzień wcześniej numer. Czasem jednak tak się nie dzieje. Mało tego, czasem nie mam w "połączeniach wychodzących" nawet takiego numeru z którym rozmawiałem będąc w aucie. Od czego to zależy? Wie ktoś coś?

Ostatnio edytowane przez qlszef ; 28-10-2016 o 00:01
qlszef jest offline   Odpowiedź z Cytatem