View Single Post
Stary 28-10-2016, 16:57   #1
SLO 303
ford::average

Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2007
Domyślnie Zmiana fabrycznego radia / sterowanie kierownicy

Powitać. Tak jak w temacie, jestem na etapie zmiany fabrycznego radia na Pionnera Avic D3. Posiadam sterowanie radia z kierownicy z mondeo mk3, powinno wszystko działać tak samo ( wg. firmy caraudio która zajmuje się tym profesjonalnie i ma takie sterowania w sprzedaży Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) Do rzeczy, zamiana samej kostki z mondeo do s-maxa to nie problem, ale pozostają mi 3 kabelki które za gwizdek nie wiem gdzie mam wsadzić. Jeden z nich to niebieski który jest w mondeo a nie ma go w s-maxe i następne 2 to fioletowe które wychodzą z adaptera sterowania kierownicy i nie wiem gdzie je podpiąć do fabrycznej instalacji w s-maxie... jakieś sugestie ponieważ nie chcę robić metodą prób i błędów.
dorzucam zdjęcia poglądowe, ponieważ potrzebuję łopatologicznej odpowiedzi
ten kabelek w tą dziurkę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
SLO 303 jest offline   Odpowiedź z Cytatem