View Single Post
Stary 29-10-2016, 22:10   #34
robert LC
ford::advanced

Imię: Robert
Model: MK4 Titanium -->Fusion Titanium
Silnik: 140KM -->240KM
Rocznik: 2008 -->2014
Domyślnie Odp: Oświetlenie podłoża z lusterek - Puddle Lamps

Cytat:
Napisał fabi76 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak już przyszły z Chin Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Efekt bardzo fajny ale widoczny oczywiście tylko jak jest ciemno. Niestety jest inny problem. Nie za każdym razem napis się zapala po rozłożeniu lusterek. Napis podświetla dioda led i światełka zachowują się tak jak wtedy gdy w oryginalnych lampkach dałem ledy. Raz się paliły raz nie. Od razu po podpięciu do kabelków nawet nie błysło, dopiero kilkukrotne odpalenie zapłonu pomogło i zaczęły święcić ale nie za każdym razem. Odpięcie lampki czy wyjęcie diody nie powoduje wyświetlenia żadnego błędu. Czuje że pobór prądu jest za mały i samochód odłącza zasilanie myśląc ze żarówka jest przepalona. Mozę ktoś ma inny pomysł dlaczego się tak dzieje?
Zakupiłem to samo tylko jak sprawdzałem miernikiem przed połączeniem to było 12V problem może być inny :/
robert LC jest offline   Odpowiedź z Cytatem