Temat: [Galaxy 2006-2015] Zablokowany fotel drugiego rzędu
View Single Post
Stary 30-10-2016, 19:54   #8
v@ldemar
ford::amateur

Imię: Waldemar
Model: Galaxy
Silnik: 2.0 benzyna
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Zablokowany fotel drugiego rzędu

No i po sprawieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Jerry nie wiem skąd Ty bierzesz takie obrazki ale bez nich chyba bym nie doszedł jak rozebrać dźwignię regulacji fotelaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Generalnie podszedłem do tematu i tak jak pisałeś w tym położeniu nie było dostępu do śruby ze zdjęcia 1. Ale ściągnąłem wewnętrzny plastik i udało mi się namierzyć dźwignie mechanizmu blokady. w akcie desperacji włożyłem tam śrubokręt i pociągnąłem za rurkę odpowiedzialną za cały fotel i...
przesunęło się!Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Czyli potrzebowało klina żeby skutecznie to wcisnąć. I już myślałem, że po sprawie bo zaczął się przesuwać aż tu znowu blokada. Udało mi się jednak przesunąć w pozycję z dostępem do śruby z rysunku 1. zdjąłem plastik zewnętrzny i okazało się, że śrubka leżała zaraz pod dźwignią (nie w szynie pod mechanizmem blokady) tylko bezpośrednio pod zakrzywieniem dźwigni. Czyli jak trochę zmieniła pozycje to chwile działało ale zaraz wpadała z powrotem. I generalnie po sprawieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Na prawdę szacun za te zdjęcia i rady. Już mi się zaczyna podobać Galaxy dzięki temu forumGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
v@ldemar jest offline   Odpowiedź z Cytatem