Cytat:
Aha, tzn. ktoś powiązał klasę auta z wielkościa silnika i spalania. To bierz jakąś hybrydę - np. Lexusa. Tam masz poniżej 100 g/km a dostaniesz 200-300 koników. Myślę, że nawet Panamera PHEV by się załapała na te 120 g/km
|
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. poza co2 musi być kombi albo mpv, Ford albo Opel
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. do pasującej hybrydy najbliżej mk5 ale tam jest sedan. Poza tym, jechałem raz z przekładnią cvt w audi variospeed i relacje obrotów prędkości i ogólne wrażenie jednostajnego wycia silnika są nieco zniechęcające. Toyota w rav4 cvt daje chyba opcję wirtualizacji zmiany biegów i udaje zwykłą skrzynię skokowo zmieniając proporcje na pasku. To jakby tesla miała z głośników radia podczas jazdy mruczeć syntetycznym V8... albo snuć dym na światłach jak passeratti 1.9 tdi. żenua.
Mk5 2.0 150 z power shiftem mieści sie bo ma równo 120g/km ale musiałbym wziąć wtedy chyba ambiente. Gra nie warta zachodu. Jeszcze astra wchodzi z automatem i full opcją ale to astra i ma okropny tył
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. kolega taką wziął i sobie chwali masaże i automat ale... może zmienię zdanie jak się taką przejadę, póki co mnie nie przekonuje.