Tempomat mam i ja
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Manetka od
@
dudijack
przeleżała 2 tygodnie, aż znalazłem trochę czasu na montaż. W ogóle poszedłem na całość i dołożyłem od razu PTC, aktywowałem światła dzienne (mijania na 70%), DDS, Ford eco mode, automatyczne zamykanie po ruszeniu, RDS na liczniku oraz gniazdo AUX. Zmieniłem spryskiwacze na mgłowe, podgrzewane z focusa MK3 (tutaj muszę poszukać jeszcze wtyczki zasilającej, znalazłem 2 szt w podszybiu, ale nie pasuje wtyczka - nie miałem pod ręką miernika niestety). Ogólnie mój "golas" z włoch posiada wszystkie wiązki co było dla mnie miłym zaskoczeniem.
Wszystkie czynności zrobione kablem viaken stn1170 v3. Aktualizacja zegarów zajeła 3 minuty, wgrywanie pcm 6 minut. Tutaj mega podziękowania za posty
@
mayak
oraz
@
tedi_k
, zwłaszcza za post nr 458 i punkty 8-9a-9b
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Był moment, że zrobiło mi się gorąco i przez myśl przeszła wizja szukania lawety.
Tutaj pojawia się pytanie o działanie tempomatu, tzn nie działa mi klawisz ON, co początkowo wprowadziło mnie w błąd, że się nie udało założyć tempomatu mimo aktywacji w PCM, GEM i HEC. Tempomat włączyłem przy użycia "+". Co dziwne, przy teście GEM, działa klawisz ON. W czym może być problem? Źle dobrana rezystancja?