View Single Post
Stary 31-10-2016, 21:31   #91
ethernal
ford::professional

Imię: Hans Joerg von Wafell
Model: Mondeo Mk4
Silnik: 2.5t
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Przednia szyba akustystna & czujnik deszczu

Cytat:
Napisał MaXyM Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Napisalem ci juz, ze w etisie mozesz sobie sprawdzic czy auto wyjechalo z automatycznymi wycieraczkami czy z interwalowymi. Wg tego bedziesz wiedzial czy szyba miala czujnik deszczu.
Ok sprawdzę w etisie dokładnie VIN

Cytat:
Napisał MaXyM Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A tak w ogole to chcesz taka sama czy lepsza (z doplata - ja tak zrobilem).
Chcę co najmniej taką samą jak mam,tzn. albo Ford-Pilkington albo sam Pilkington niebieska - z grzaniem na pewno. Ale mój ubezpieczyciel będzie zapewne nalegał na Nordglass`a, którego nie chcę, bo nawet w serwisie wymiany szyb, który ma autoryzację Nordglass powiedzieli że za pół roku przyjadę z reklamacją bo część nie będzie grzała. Inny serwis twierdzi też, że się szybciej rysują.

Btw, Pilkington ma swoje zakłady w Sandomierzu i Chmielowie k. Tarnopbrzega, natomiast Nordglass w Koszalinie i Słupsku, dlatego twoje podejrzenia dot. wspólnej linii prod. są raczej błędne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.