View Single Post
Stary 01-11-2016, 10:13   #340
Haymaker
ford::average

Imię: Tomek
Model: Focus / Mondeo/ Mondeo ST220
Silnik: 1.6 100KM / 2.0 Ecoboost 240 PS / 3.0 V6
Rocznik: 2010 / 2011 / 2006
Domyślnie Odp: Czy tuleja z tylnego zawieszenia jest wymienialna osobno - patrz foto

Cytat:
Napisał Przemol1974 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Też tak mam. Wymieniłem owe tuleje i dalej tańcuje, szczególnie na 18-kach. Nie robiłem geometrii i na pewno muszę to zrobić, tylko czy pomoże?
nie robiłeś geometrii ? ja przy wymianie tulei przy 160 nie mogłem bydlaka utrzymać.. jechać się nie dało, ciągnęło lewo prawo i w ogóle..

Dla mnie najlepiej geometrię ustawia ASO, byłem różnymi autami w rożnych miejscach i wolę dać 200zł w ASO

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Tuleje wymienialiśmy sami.. 2h z piwem i po robocie. w tym przypadku widlak by przeszkadzał.. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Haymaker ; 01-11-2016 o 10:21
Haymaker jest offline   Odpowiedź z Cytatem