View Single Post
Stary 03-11-2016, 11:53   #61
kuba es
ford::average

Imię: kuba
Model: mondeło
Silnik: dwa zeło
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Tragedia po wymianie opon na zimowe...

Cytat:
Napisał dizel1982 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No jeżeli Ty kupujesz najtańsze ****o na rynku to może i zaoszczędzasz 100zł bo ja na takie opony nawet patrzeć nie chce. Gdybyś kupował opony premium to wiedział byś że oszczędność sięga nawet 1500zł. Właśnie takie jest myślenie ludzi że wolą kupić najgorszy szajs byle by nowy i później właśnie powstają takie tematy jak ten. I jeśli chcesz to mogę się nawet z Tobą założyć że moja 2 letnia opona będzie w 100% lepsza od Twojego szajsu kupionego za 200zł za sztukę. Ale no tak, przecież masz nową ... Gratulacje za sposób myślenia.

No ok, 5 lat, i co w związku z tym? Kupiłem opony z 2014r więc mają 2 lata. U mnie opona średnio wytrzymuje 3 lata i idzie na śmietnik bo już się nie nadaje żeby ją ponownie zakładać więc jak umiesz liczyć i dodasz sobie 2 do 3 to wyjdzie Ci 5. Nigdy w życiu, nawet nowa opona nie wytrzymała mi 5 lat.

jak 3 lata to sprawdź zbieżność - ja od 2016 roku kupuję tylko nowe - bo kto sprzedaje używki dobre?? albo są stare 4-5-6lat
albo wyhamowane i potem latasz koło auta co szumi co stuka a i znosi coś hehe
amen
kuba es jest offline   Odpowiedź z Cytatem