Bump:
Cytat:
|
Ty piszesz o mondeo a ja jakoś od dwóch dni zacząłem się przyglądać na jakich oponach ludzie jeżdżą i dziś osobiście widziałem Audi A6 na oponach 245/45/R18 firmy Nexen. Pozostawię to bez komentarza. Cóż, każdy ma prawo kupować to co chce. Ja jak napisałem średnio na oponach przejeżdżam 3 lata i nie ma znaczenia czy jest to opona zupełnie nowa czy używana. Od prawie 10 lat kupuję opony roczne lub dwuletnie i nigdy jeszcze nie miałem żadnych problemów a przez ten okres jestem do przodu ładnych parę tysięcy. Penie, gdybym jeździł samochodem tylko do kościoła i opony starczały by mi na 10 lat to kupował bym nowe ale jeżdżę dużo i żadna opona więcej jak 3 sezony mi nie wytrzymała. U mnie gdy opona ma już 4mm bieżnika to idzie na śmietnik choć wiem że niektórzy jeżdżą aż do ogranicznika.
|
daj cyne na te roczne opony to też kupie! ja takich nie widziałem jak szukałem - max 4-5lat, kto sprzedaje roczne opony??jest ogranicznik w oponach i jak najbardziej można do niego opony eksploatować bezpiecznie i wszystko w temacie...co do opinii na temat opon to jeśli masz pare tysięcy opinii pozytywnych coś w tym musi być...analizować należy wszystko...czytać czytać raz jeszcze czytać i wyciągać wnioski
kormorana odrzuciłem bo po 81komentarzach to co można wywnioskować..że ludzi wkur.w wziął i nie chciało im się pisać?