View Single Post
Stary 03-11-2016, 12:52   #4272
stefanb
ford::advanced

Model: Ford Mondeo
Silnik: 1.5 EB
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Cytat:
Napisał disaster3 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Panowie orientujecie się, czy jest szansa na wynajęcie MK5 od dealer'a na dłużej niż tylko jazda próbna. W przyszłości może i bym był zainteresowany takim mondziakiem ale jeszcze świeży i ciepły jest Focus. Natomiast miałby ochotę wynająć takiego na weekend (albo demo albo z samochódów zastępczych), kiedy bym leciał gdzieś w trasę aby naprawdę sobie go przetestować a nie przez 0,5h na jeździe próbnej. Z tego co gdzieś widziałem na forum to taki mondek to koszt chyba ok. 80 PLN/doba? Chętnie bym takiego 203/240KM sprawdził.
Możesz wynająć za darmo na weekend (tzn. z reguły od soboty po południu do poniedziałku rano) w ramach tzw. użyczenia do testów. Tylko w umowie użyczenia jest limit kilometrów (200) - nie wiem dokładnie co się dzieje jak go przekroczysz. Ja wynajmowałem w ten sposób Mondeo, tylko że w środku tygodnia (odebrałem w czwartek po południu, oddałem w piątek rano), zrobiłem ok. 150 km. Oczywiście musisz też zatankować za swoje.
Odrębną sprawą jest oczywiście dostępność wymarzonej wersji silnikowej...
stefanb jest offline   Odpowiedź z Cytatem